Cyberlink Director Suite 365 (elektr. reg.) 1 éves előfizetés

Gyártó: CyberLink
Kiszerelés: letölthető (elektronikus változat)
Várható szállítási határidõ: Egy-három munkanap
Jutalompontok: 210
Bruttó ár: 66,675 Ft
Mennyiség:  Kosárba Tesz
Ezt a terméket közvetlenül a gyártótól is megvásárolhatja bankkártyás fizetéssel
http://www.tkqlhce.com/click-5736028-12264156
PowerDirector és a Director Suite

A PowerDirector a Cyberlink cég video szerkesztője. A programot arra szánták, hogy az otthon készített videókat, vagy a TV-ből felvett dolgokat össze lehessen szerkeszteni, és akár lemezre is rendezni, kiírni, de a legtöbb fajta videóval, képpel, hanggal elboldogul.
A termékből alapvetően 3 kiadás vásárolható, a Deluxe, amelyik az alap dolgokat már tudja, az Ultra, amelyik több eszközt tartalmaz, és tudja kezelni a Blu-Ray dolgokat is, továbbá az Ultimate, amelyikbe a legtöbb kiegészítő effekt gyújteményt is belerakták. Az alap kiadásokon kívül van még két termékcsomag is, amelyik a PowerDirector-ra épül, az egyik a PowerDirector Ultimate Suite kiadás, amelyik az Ultimate-en kívül tartalmazza még a ColorDirector és az AudioDirector segédprogramot és még pár effektus gyűjteményt, a másik pedig a Director Suite amelyik még tartalmazza a PhotoDirector segédprogramot, és a maradék effektus gyűjteményt is.

A különböző verziókról és funkcióikról egy összefoglaló táblázat megtekinthető a gyártó oldalán.


Továbbá felhívjuk a figyelmet, hogy az árak tájékoztató jellegűek, ugyanis a gyártó nagyon gyorsan változtatja az árakat, így az esetleges megrendeléskor folyamatban lévő gyártói akciókat figyelembe vesszük! Minden megrendelést visszaigazolunk az aktuális árral, és csak annak elfogadása után számlázunk.