Elérhetőségeink

Nyitvatartás:

Hétfő-Csütörtök:

8:30 – 17:00

Péntek:

8:30 – 16:00

Elérhetőség:

Cím:

1118 Budapest, Hegyalja u. 70 fsz.2.

Telefon:

(+36)1 / 319-8967 vagy 319-8973

Fax:

(+36)1 / 319-8967

e-mail:

kimsoft@kimsoft.hu

uzlet_terkep.jpg

Megközelíthetőség

Cégünk Budán, a Sas hegy lábánál, az ún. BAH csomópontban (Budaörsi út, Alkotás út, Hegyalja út kereszteződés) található, hivatalosan a Hegyalja út 70. fszt. 2-ben. Nézzük, hogyan juthat el hozzánk:

Tömegközlekedéssel

A Déli pályaudvartól jöhet a 61-es villamossal vagy a 139-es autóbusszal a BAH csomóponti (Hegyalja úti) megállóig.

A Ferenciek terétől a 8-as vagy a 112-es autóbusszal, amelyre a 7-es megállójában kell felszállni. A leszállás pedig az BAH csomóponti (Alkotás úti) megállóban történik.

Ha sikerült a BAH csomópontig eljutnia, akkor itt a legbiztosabb tájékozódási pont az OMV benzinkút. Cégünk a benzinkúthoz legközelebb eső ház földszintjén található. Bejárat a Jagelló út felől, kaputelefon 12-es kód.

Autóval

Pestről az Erzsébet hídon át a Hegyalja úton kell jönni. A BAH csomópont előtt a jobb oldali sávon kell haladni. Vigyázzon, nehogy felhajtson a WIEN felirattal jelzett felüljáróra! (Ha véletlenül mégis így alakulna, akkor a Zólyom köz – Zólyomi út – Muskotály utca útvonalon tud hozzánk visszakanyarodni.) Ha sikerült átvágni a csomóponton, akkor sajnos tovább kell hajtani a Hegyalja úton, és a Breznó közön visszakanyarodva kell hozzánk eljönni. A másik lehetőség az, hogy az OMV benzinkút mellett hajtanak el, és kb. 100 m után kétszer jobbra kanyarodva jönnek vissza a Jagelló útig.

Az M1/M7-es autópályáról a Budaörsi útról a Petőfi laktanya és az MTA „tornyok” után balra lehet kanyarodni a Zólyomi út irányába. Azon, és a Muskotály utcán keresztül lehet hozzánk eljutni. Sajnos a parkolási lehetőségek az utóbbi években sokat romlottak, így már a Muskotály utcában érdemes letenni az autót.