ImTOO DVD Ripper v7 Ultimate (elektr. reg.)

Gyártó: ImTOO
Kiszerelés: letölthető (elektronikus változat)
Várható szállítási határidõ: Egy-három munkanap
Jutalompontok: 63
Bruttó ár: 20,193 Ft
Mennyiség:  Kosárba Tesz
Ezt a terméket közvetlenül a gyártótól is megvásárolhatja bankkártyás fizetéssel
https://www.regnow.com/checkout/cart/new/9641-81?affiliate=571440
ImTOO DVD Ripper Ultimate

Ez egy DVD rippelő program. Videó DVD-ből a legismertebb formátumokba tudunk rippelni vele. A Xilisoft-os DVD Ripper-hez hasonlóan ők is rámentek azon formátumok támogatására, amelynél a népszerűbb eszközök, pl okostelefonok saját formátumot használnak. A termékből létezik Standard és Platinum változat is, azonban ezek főleg a video átszerkesztési funkciókban jóval kevesebbet tudnak, továbbá a kész anyagot sem lehet előnézni, tesztelni.

A program funkciói:

Supported source
Támogatott források: DVD video, DVD folder, IFO állomány és ISO kép

Main functions
A program a DVD anyag kinyerésén kívül online forrásból is gyűjthet informáiókat a DVD anyagról, továbbá a DVD jeleneteket külön kijelzi. Összevágathatjuk vele a részeket. Az eredményt akár közvetlenül egy iPod/iPhone vagy PSP eszközre is irányíthatjuk.

Video and audio editing
A jeleneteket külön kezelhetjük, vagdoshatjuk, szétvághatjuk idő, vagy méretlimit szerint, hozzáadhatunk vízjelet, vagy feliratot, hanganyagot stb.

Audio setting
Codec-ekek segítségével képes kezelni a következő formátumokat: MP3, WMA, WAV, RA, M4A, AAC, AC3, OGG, MP2, stb. A hangminőség beállítható, továbbá képes kezelni több hangcsatornát is.

Picture setting
A kiszedett képek minősége beállítható, továbbá megadható egy időintervallum, ami között képeket készít a program.

Preview
Kép készítése a videóból. Előnézhetjük a forrás DVD-t. Előnézhető a jelenet előcímestől, agy az elkészült átdolgozott videó is. Cserélhető, hogy mit nézek, a forrást, vagy a kész anyagot. Válthatunk a 4:3 és a 16:9 nézet között. A lejátszó rész átméretezhető.

Egyéb funkciók
Itt kell megemlíteni, hogy a program a munka előtt kiszámolja, hogy a kész anyag mennyi helyet foglal majd. Továbbá amíg dolgozik a program, addig háttérbe tehető.

Op. rendszer igény:Windows XP, Vista, 7