ImTOO Video Converter v7 Ultimate (elektr. reg.)

Gyártó: ImTOO
Kiszerelés: letölthető (elektronikus változat)
Várható szállítási határidõ: Egy-három munkanap
Jutalompontok: 63
Bruttó ár: 20,193 Ft
Mennyiség:  Kosárba Tesz
Ezt a terméket közvetlenül a gyártótól is megvásárolhatja bankkártyás fizetéssel
https://www.regnow.com/checkout/cart/new/9641-117?affiliate=571440
ImTOO Video Converter Ultimate

Ez egy viszonylag egyszerű videó konvertáló program. A legtöbb formátumot ismeri és kezeli. Beleakadtunk egy-két formátumba, amelyet nem tud kezelni, vagy olvasáskor vagy íráskor, de gyakorlatilag a legtöbb videóval, amely a kezünkbe akad fog tudni mit kezdeni. Egyébként több mint 150 videó formátumot támogat, főleg a sláger témában, miszerint tudjunk átalakítani videót okostelefonra, vagy pl iPad-re, stb. A termékből létezik Standard és Platinum változat, azonban a legjobb funkciók kimaradnak belőlük, így mindenképpen az Ultmate-et ajánljuk megvételre.

A program funkciói:

HD Video Converter
HD videók kódolása és dekódolása. A támogatott formátumok: HD AVI, HD MPEG2, HD MPEG2 TS, HD MPEG4, HD WMV, HD VOB, HD ASF, H.264/MPEG-4 AVC, AVCHD (*.m2ts, *.mts), MKV, HD WMV, és MPEG2/MPEG-4 TS HD.

General Video Converter
Az általános videók között gyakorlatilag szabad az átjárás, simán konvertálhatunk közöttük: AVI, MPEG, WMV, H.264/AVC, DivX, MP4, MKV, RM, MOV, XviD, 3GP, FLV, stb. Itt kiemelnénk az MP4-ből AVI, vagy WMV-ből MP4 lehetőséget.

3D Video Converter
Megpróbálkozhatunk a 2D-s videóinkból 3D videót készíteni. Természetesen ennek a lejátszásához olyan eszközre és szemüvegre is szükség van.

Audio Extractor & Audio Converter
Kinyerhetjük a videó alatti zenét, vagy konvertálhatunk a következő formátumok között MP3, WMA, WAV, RA, M4A, stb. Továbbá rippelhetünk audio CD-t is.

Picture Extractor & Video Creator
Kiszedhetünk képeket videóból, vagy fordítva, képekből készíthetünk HD/SD videót.

Video Converter for Multimedia Devices
A következő eszközök házi formátumait támogatja a program: iPod, iPad, iPhone, Apple TV, PSP, PS3, Zune, Xbox, NDS, Wii, PMP, mobile phones, Google Android phones.

Video Joiner & Video Clipper
Egymás után rakhatunk videókat, vagy csak képeket áttűnéssel, ezzel vicces klippeket készíthetünk.

Op. rendszer igény:Windows XP, Vista, 7