Kaspersky Internet Security Multi Device 2019 HUN for PC / MAC / Android 1 user lic. frissítés (elektr. reg.) (Akciós ár 2019 dec. 31-ig!)

Gyártó: Kaspersky Lab
Kiszerelés: letölthető (elektronikus változat)
Várható szállítási határidõ: Egy-három munkanap
Jutalompontok: 25
Bruttó ár: 8,001 Ft
Mennyiség:  Kosárba Tesz
A Kaspersky 2013 Desktop termékek

Megjelentek a Kaspersky Antivirus és Internet Security 2013-es kiadásai. A Pure v2 termékükkel együtt így lehetőségünk van több vírusvédelmi megoldásból választani a Kaspersky palettáról. Ezek a termékek 1, 3 és 5 felhasználós változatban kerülnek forgalomba, és cég is vásárolhatja őket. A termékek jelenleg a Windows XP, Vista és 7 operációs rendszereket támogatják.

A Kaspersky Antivirus funkciói:

-Védelem a vírusok és egyéb malware-ek ellen a gyanús állományok, levelezés és netforgalom vizsgálatával.
-Felhő alapú védelem. A gyanús programok leellenőrzése a gyártó központi szerverén keresztül. Ez villámgyors reagálású védelmet biztosít.
-A felhő és a Kapsersky közösség milliói együtt védekeznek. Az újonnan megjelent fenyegetésekre történő reagálás gyakorlatilag azonnal elér mindenkit.
-Automatikus védelem a vírusok és egyéb malware-ek ellen a programok viselkedésének elemzésével.
-Normál működés esetén csak a megnyitott, vagy háttérben használt állományok vizsgálata. Ezzel jelentősen csökken a felhasznált erőforrás.
-Sebezhetőség felmérés. A programok ezen funkciója felderíti, és jelzi, hogy a gépünknek milyen ismert sebezhetősége van, például a Windows update-ek hiányából adódóan.
-Adathalász weblapok elleni real time védelem. A weblap viselkedésének előre kiértékelésével deríti fel az adathalász veblapokat. Ahogy egy ilyen oldalt elkapnak azonnal bekerül a gyanús listára.
-Rollback. Ha egy fertőzés mégis sikerrel járna, a rendszer figyelésével a program detektálhatja, és ezzel a funkcióval van esélyünk azonnal visszacsinálni a vírus által elállított dolgokat.

A Kaspersky Internet Security további funkciói:

-Teljes Internet Security funkciók
-Ki és befelé forgalmat is figyelő tűzfal.
-Kéretlen reklámlevelek (SPAM), felugró ablakok, és egyéb kéretlen tartalmak elleni védelem, továbbá a bankkártya adataink védelme.
-Szülői felügyelet modul.

A Kaspersky Pure további funkciói:

-Password Manager: Egy helyen menedzselhetjük a jelszavainkat, sőt, beállíthatjuk, hogy kapásból lépjen be a kedvenc weblapjainkra, ha elindítjuk őket.
-Scheduled, Automatic Backup: ütemezett állománymentési funkciók. A lementett dolgokat titkosíthatjuk is, hogy mások ne férjenek hozzá.
-File Shredder: Ennek a funkciónak a segítségével úgy törölhetünk dolgokat, hogy azok visszaállíthatatlanok legyenek.
-PC Clean-Up Tools. A szokásos temporális adatok törlése, vagy azt is törölhetjük, hogy milyen weblapon jártunk korábban, vagy innen üríthetjük a Windows szemetes kosarát is.
-Control Center: Több PC-t is menedzselhetünk egy helyről, futtathatunk keresést, frissítéseket, mentést, vagy beállíthatjuk messziről a szülői felügyeletet.