Norton Security v2 for Win. magyar - 1 felhasználó (család, cég) 1 eszköz (PC, tablet vagy mobiltelefon) (Kifogyott! A helyettesítő termék ügyében keressen minket!)

Gyártó: Symantec
Kiszerelés: doboz
Hívjon vagy kérje árajánlatunkat!
Norton Security és Norton Security with Backup

A Symantec cég kis céges, vagy családi víruskereső és security programja.
Ez a termék váltja le a Norton Antivirus, Internet Security és 360 termékvonalat. Nem kis múltú név cserélődik le, hiszen az Antivirus programjuk 1991 óta 21 fő verziót élt meg. Mivel a vírusvédelem szempontjából csak egy féle program lesz, ez az említett korábbi termékek minden képességét ismeri majd.

A termék áttekintése:

- Az első lényeges változás, hogy a termék telepíthető és használható lesz Windows és MAC operációs rendszeren kívül mobil eszközökön és tableteken is! Annyi jogot kell megvásárolni, amennyi eszközre a cégen (családon) belül a termék telepítésre kerül.
- A termék mindössze kétfajta változatban jelenik meg, és már a kisebb is tartalmazza az összes vírusvédelmi funciót, csak a Backup részhez kell a nagyobb változatot megvásárolni.
- A különböző eszközök védelme esetenként különböző elvárásokat is támaszthat, ezt mind lefedi a termék. Például a megszokott védelmet nyújtja a PC-k esetén, míg a mobil eszközöknél például sokkal fontosabb lehet, hogy az elveszett eszközt megtaláljuk, vagy más ne férjen hozzá az adatainkhoz.
- A termékhez kapott (egy db!) kulcs könnyen kiosztható, sőt egyik termékről a másikra a használati jog át is adható később, ha erre van szükség, csak a használatban lévő eszközök darabszáma egy időben nem haladhatja meg a megvásárolt darabszámot.
- Az eszközök védelmét a Norton portálon nyíló menedzsment konzol segítségével állíthatjuk be.
- Főleg a mobil eszközök miatt a szokottnál is egyszerűbbé tették a termék felületét.

A termék által támogatott operációs rendszerek:

- Windows XP, Vista, 7, 8, 8 Pro
- Mac OS X (Current and previous two versions)
- Android 2.3 or later (Google Play app installed)
- iOS 5.0 or later (iPad, iPhone)