VMware vSphere 6 Essentials Kit for 3 hosts (Max 2 processors per host)

Gyártó: VmWare
Kiszerelés: letölthető (elektronikus változat)
Várható szállítási határidõ: 1 hét
Jutalompontok: 792
Bruttó ár: 251,460 Ft
Mennyiség:  Kosárba Tesz
VMware Workstation 9

A VMware cég desktop-os környezetre tervezett virtuális környezet létrehozó és menedzselő programja. A termék segítségével az aktuálisan használt op. rendszeren belül másik (vagy akár több másik) operációs rendszer környezetet is létrehozhatunk. A környezetet elindítva így egyszerre több operációs rendszert futtathatunk egy időben. Ha valaki rákérdez, hogy mire jó ez, akkor több válasz is lehetséges. A legnyilvánvalóbb, hogy akik programot fejlesztenek, más környezetben is kipróbálhatják a programjaikat, anélkül, hogy állandóan újra kellene húzni a gépüket, vagy erre tartani másik gépet. Más helyzet is előfordulhat, például egy program nem fut már Windows 7 64 biten, de nagyon szükségünk van még rá, akkor egy XP virtuális környezet akár megoldhatja a problémát, stb.

Főbb funkciók

Take Your Productivity to the Next Level
Egy időben több operációs rendszert használhatunk, ezeken futtathatunk külön programokat, ugyanis ezek teljesen függetlenül működhetnek. Ezzel kipróbálhatunk új operációs rendszereket, azon futó programtesztet végezhetünk, vagy kipróbálhatjuk, patch után milyen lesz a működés. A program és VSphere-es központi rendszer között egyszerűen akár át is húzhatunk éppen nem működő virtuális gépeket.

Access Anytime, Anywhere
A virtuálisan futó operációs rendszereket elérhetjük akár távolról is, akár VMware vSphere, ESXi vagy másik VMware Workstation futtatja.

Run a Cloud on Your PC
Akár felhőt is építhetünk egy laptopon. Erre használhatjuk a VMware Micro Cloud Foundry formátumát, vagy más formátumot is, mint pl. az Apache OpenStack.

Run Your Most Demanding Applications
A 9-es verzióban az újabb hardver követelményeknek megfelelően már magasabb követelményeknek is megfelel a program. Létrehozhatunk virtuális gépet 8 virtuális processzorral, vagy virtuális maggal, a maximális mérete a virtuális meghajtóknak 2 TB lett, továbbá max. 64 giga memóriát szimulálhatunk az adott gépen belül. A program a 9-es verziótól támogatja a HD audio-t 7.1 surround sound-al, SuperSpeed USB-t (USB 3.0) és a Bluetooth-t a virtuális gépen belüli futtatásnál. Ezen kívül belekerült az Intel VT-x, az AMD-V (vituális processzor) és a Intel’s VTune (szoftverminőség figyelő lehetőségek a fejlesztőknek) támogatás is.

Share the Benefits by Sharing Virtual Machines
Megoszthatjuk a munkatársakkal a virtuális gépeinket, az azon a rendszeren lévő teszt, vagy produktív állományokat.

The Best 3D Graphics (új)
3D-s grafika támogatása virtuális környezetben. Így a 3D-re épülő Windows Aero-t is támogatja a progam. Ha a játékosokra gondolunk, akkor a 3D-s alkalmazások futtatásához támogatja a program a DirectX 9.0c Shader Model 3 és az OpenGL 2.1 grafikus szabványokat. Ezen kívül már a Windows 8-ra készülve a program támogatja a Windows Metro felületet. A grafikus alkalmazásokra gondolva, mint az AutoCAD vagy Solidworks megemelték teljesítmény és render-elő képességet. vagy például gondolva azokra akik még Windows XP-t használnának, egy jobb grafikus driver-t hoztak létre nekik.

Snapshots and Clones: The Ultimate Time Saver
Fontos funkciója a Workstation-nek, hogy a működő gépünk állapotát mintegy mentési képként lementhetjük, és ide később visszatérhetünk, ha valami gond van. A másik lehetőség a clone, amivel másolatot készíthetünk a virtuális gépünkről, azaz újabb példányokat hozhatunk létre, pl. ezzel cégen belül egyfajta standard környezetet lehet legyártani.

Access from Almost any Device (új)
A Workstation új web-es felületével hozzáférhetünk a működő virtuális gépeinkez a modern böngészőknek köszönhetően, távoli PC-ről, vagy tablet-ről, vagy mobil telefonról.

Set It and Send It (új)
Létrehozhatunk tikosított virtuális gépet, amelyet csak jelszóval lehet kinyitni, továbbá beállíthatjuk, hogy a virtuális gép beállítások megváltoztatásához másik jelszó szükséges, és ezt elküldhetjük olyan rendszer felé, amely rendelkezik VMware Fusion Professional-el hogy a Windows, Linux, vagy Mac-es gépükön használják.