Általános szerződési feltételek

A KimSoft ’99 Kft. elektronikus kereskedelmi üzletének általános szerződési feltételei

Az alábbiakban olvasható Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) a KimSoft ’99 Szoftverkereskedelmi Kft. (címe: 2852 Kecskéd, Kossuth utca 17. cégjegyzék szám: 11-09-027553, adószám: 11860602-2-11) által nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatásokat igénybe vevő Ügyfél jogait és kötelezettségeit, valamint azokat az alapelveket, honlap-üzemeltetési, ügyfél kiszolgálási szempontokat tartalmazza, amelynek megfelelően a KimSoft '99 Kft. a honlapját üzemelteti, és gondoskodik az ügyfelek kiszolgálásáról.

1.      Jelen ÁSZF minden olyan adásvételre és szolgáltatás igénybevételre kiterjed, melyet Ön mint Ügyfél a KimSoft ‘99 Kft. Internetes Áruházból történő megrendeléssel, ajánlatkéréssel kezdeményez.

2.      A KimSoft ‘99 Kft. Internetes Áruházban böngészni, vásárolni, ajánlatot kérni szabadon, regisztráció nélkül is lehet. Bizonyos szolgáltatások (pl. szoftverek letöltése, kedvezmények, vásárlás utáni jutalompontok igénybevétele azonban regisztrációhoz kötött. Az áruházban mindenki jogosult vásárolni, aki megadja a számlázáshoz és szállításhoz kért adatokat, és elfogadja jelen ÁSZF feltételeit.

3.      Áraink – Az áruházunkban feltüntetett árak az érvényes bruttó fogyasztói árak. Sajnos a legnagyobb odafigyelés mellett is történhetnek gépelési hibák. Ezen kívül a hirtelen forint árfolyamváltozás is eredményezhet kikerülhetetlen árkorrekciót, amit nem tudunk időben javítani. Ezekben az esetekben a megrendelés beérkezését követően telefonon vagy e-mail-ben tájékoztatjuk Önöket. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek, és az ebből eredő károkért a KimSoft ’99 Kft. nem vállal felellőséget.

3.      Megrendelések teljesítési ideje - a rendelések szállítási idejére minden terméknél feltüntettük a várható szállítási határidőt. Ettől azonban a saját és nagykereskedelmi raktárkészlet aktuális állapota szerint eltérhetünk, amiről megrendelőinket 2 munkanapon belül tájékoztatjuk.

3.      Webáruházunkban a vásárlás elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül a kiválasztott termékek kosárba helyezésével és a megrendelési folyamat végig vitelével. A megrendelés leadása után néhány percen belül a rendszerünk automata nyugtázó levelet küld a Vevőnek, ez azonban még nem minősül szerződésnek. A szerződés akkor jön létre, amikor ezt követően – 2 munkanapon belül -  egy második levélben hivatalosan visszaigazoljuk a megrendelést pontos árakkal, szállítási határidőkkel. Ha ez esetleg valamilyen technikai hiba következtében elmaradna, kérjük, hívjon minket telefonon!  (A megrendelt áru szállítási/átvételi lehetőségeiről, fizetési módokról a „Szállítási információk” címszó alatt olvashat részletesebben.)

4.      Megrendelés lemondása, módosítása - Megrendelését lemondhatja, ha telefonos érdeklődése után 2 munkanapon belül sem kap visszaigazolást, vagy a visszaigazolás a megrendelésében szereplőtől eltérő terméket, árat, az Ön számára túl hosszú szállítási határidőt tartalmaz. Névre szóló szoftverlicence megrendelésének lemondásra, módosítására a visszaigazolás elfogadást’, előszámlánk kiegyenlítését követően csak nagyon súlyos, a KimSoft '99 Kft.-nek felróható esetekben van lehetőség. Egyéb (pl. dobozos szoftver, hardver, könyv) megrendelést Ön az előszámla kiegyenlítésig szabadon és következmény nélkül módosíthatja, illetve lemondhatja. Erre az áruházban, is lehetőség van, de természetesen telefonon és elektronikus levélben is módosíthat. A Felek között az áru megvásárlásával magyar nyelven létrejött szerződés, írásba foglalt szerződésnek minősül, KimSoft ‘99 Kft. elektronikusan iktatja, és annak létrejöttét követő 5 évig őrzi. Az iktatott szerződést a vevő is megtekintheti ezen megőrzési idő alatt az áruházban a Bejelentkezést követően a „Rendeléskövetés” menüpontban

5.      Szavatosság, garancia, vásárolt termékek cseréje - A Ptk.-ban leírtaknak és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben megfelelően szavatosságot vállalunk az általunk eladott termékekre. Szoftverek esetén a cseregarancia csak az általunk átadott adathordozóra (CD/DVD lemez) vonatkozik, és maximum a vásárolt termékverzió gyártási élettartalmáig terjed ki. A vásárolt programtermékekre működési garanciát sajnos nem tudunk vállalni, ezért javasoljuk mindenkinek az adott termék próbaverziójának az előzetes telepítését és a gyártói licence szerződés figyelmes áttanulmányozását. A cseregarancia csak a sérülésmentes, tartozékokkal együtt, hiánytalanul eredeti dobozban visszaküldött termékekre érvényes. Hardver termékeknél a számla egyben jótállási jegyként is szolgál, ha külön jótállási jegyet nem adunk. Termékcserét csak raktáron tartott, aktuális kereskedelmi verziójú, bontatlan dobozos szoftverre tudunk garantálni a kifizetett összeg teljes levásárlása esetére. Nem tudunk becserélni névre szóló, regisztrált szoftvert. (Természetesen a mi hibánkból elrontott regisztrációt javítjuk.) Szintén nem cserélhetők az interneten, telefonon vagy más egyéb módon a felhasználó által már aktivált (regisztrált) szoftvertermékek.

6.      Jutalompontok beváltása – Regisztrált ügyfeleink vásárlásaik után jutalompontokat kapnak. Ezeket a pontokat a termékek ellenértékének kiegyenlítése után jóváírjuk. A jutalompontok a megrendelő személyhez, e-mail címhez (fiókadatokhoz) és nem számlázási címhez kapcsolódnak. A rendelkezésre álló jutalompontokat 1 pont = 1 Ft értékben a jogosultak a következő vásárlásnál igénybe venni, de csak az új vásárlás értékének 8 %-áig. Például ha a következő vásárlásuk nettó értéke 10 000 Ft, akkor maximum 800 pontot, azaz netttó 800 Ft kedvezményt vehetnek igénybe. A megmaradó jutalompontok nem vesznek el, azokat a következő vásárlásnál vehetik igénybe.