Szállítási információ

Szállítási információk, határidők, fizetési módok, feltételek

Minden beérkező megrendelést szállítási határidővel, pontos árral, szükség esetén egyéb azonosítókkal (pl. módosult verziószám) 1 munkanapon belül e-mail-en vagy telefonon visszaigazolunk. (Ha ez valamilyen, feltehetően technikai/kommunikációs probléma miatt elmaradna, kérjük, hívjon minket telefonon! A szállítási szerződés a visszaigazolás elfogadásával jön létre.

A legkeresettebb szoftverekből, multimédiás CD-kből jelentős raktárkészlettel rendelkezünk, így ezekből egy-két darabot azonnal tudunk szállítani. A többi szoftver beszerzéséről a lehető legrövidebb időn belül gondoskodunk, ami gyakran csak 1 munkanap, de előfordulhat 3 hét is. Tájékoztató jelleggel árlistánkban megtekinthetők a várható szállítási határidők, amit telefonhívás vagy érdeklődő e-mail küldése esetén pontosítunk.

Általában a termékek legutolsó, Magyarországon hivatalosan forgalmazott változatát szállítjuk. Kérjük, hogy jelezze, ha árlistánkban csak egy korábbi változatot talál valamelyik szoftverből. Mi rövid határidővel megküldjük Önnek az aktuális verzió árait, szállítási feltételeit.

Megrendelésében meg kell adnia az áru átvétel/szállítás valamint a fizetés módját. A beérkezett terméket átveheti a KimSoft ’99 Kft. 1118 Budapest, Hegyalja út 70. címen található irodájában, vagy kérheti a postai vagy futár útján történő szállítást. Fizetési módként jelenleg a készpénzes, utánvétes, illetve előre utalásos lehetőségek közül választhat.

A dobozos termékektől bizonyos mértékben eltér az ún. elektronikus (letölthető) szoftverek forgalmazása. Mivel ezek (ritka kivételtől eltekintve) már az Önök által megadott névre lesznek regisztrálva, így ezeknél általában csak előreutalásos fizetést tudunk elfogadni. Az ilyen termékek előnye, hogy nem számítunk fel szállítási költséget. Természetesen a számla eredeti példányát, és a jogtiszta használatot igazoló nyilatkozatunkat ebben az esetben is megküldjük Önöknek postai úton.

Itt is felhívjuk figyelmüket arra, hogy a névre regisztrált, valamint az Önök által már aktivált szoftverek visszavételére általában még csökkentett áron sincs lehetőség. Mivel ezeknek a termékeknek szinte minden esetben létezik kipróbálható (ún. trial) verziójuk, kérjük, hogy vásárlási szándékuk előtt ezekkel ellenőrizzék, hogy az adott szoftver megfelelően fut-e azon a hardver/szoftver rendszeren, amelyen később használni szándékoznak.

Megrendeléseiket elküldheti e-mailben az info@kimsoft.hu-ra, továbbá a 319-9760-as fax számunkra is.

A postai szállítás becsült költségei, feltételei Magyarországon belül!

1. Magyar Posta, értéklevél.

A korábbi évek legjellemzőbb szállítási módja. Ezzel a módszerrel a levél egy-két nap alatt meg szokott érkezni a megadott címre. Előnye, hogy ha nem lennének otthon, amikor a postás megy, akkor hagynia kell értesítést Önöknek, és utólag be lehet menni a levélért a megadott postára. Hátránya, hogy maximum 2 kilogramm súlyú küldeményt lehet így feladni, és az is, hogy magasabb értéknél-utánvétnél vagy súlynál már nem éri meg így szállítani.

Néhány jellemző eset az értéklevél becsült díjára:

- előreutalással 10.000 forint értékig:                  1.300 Ft + 27% áfa.

- előreutalással 20.000 forint értékig:                  1.500 Ft + 27% áfa.

- előreutalással 30.000 forint értékig:                  1.900 Ft + 27% áfa.

- utánvéttel 10.000 forintig:                                 1.900 Ft + 27% áfa.

- utánvéttel 20.000 forintig:                                 2.200 Ft + 27% áfa.

- utánvéttel 30.000 forintig:                                 2.600 Ft + 27% áfa.

2. Magyar Posta, időgarantált csomag.

Ez egy viszonylag új, csak néhány éve indult szolgátatás. Ezzel a módszerrel a csomag elvileg mindenképpen megérkezik alap esetben két, míg plus szolgáltatás esetén egy nap alatt a megadott címre. Előnye, hogy költséghatékony, ugyanis az alapszolgáltatásban benne van az utánvét lehetősége is alapesetben 20.000, míg plusz esetben 50.000 forintig, továbbá magasabb érték esetén sem drágul jelentősen. Hátránya, hogy ott kell lenni a megadott címen munkaidőben, hogy át tudják venni a dobozt.

Néhány jellemző eset az időgarantált csomag becsült díjára:

- normál csomag 20.000 forintig:                        1.500 Ft + 27% áfa.

- plusz csomag 50.000 forintig:                           1.800 Ft + 27% áfa.

3. Futárszolgálattal

Ezzel a módszerrel a csomag a megadott címre általában 2 nap alatt jut el, ugyanis első nap felveszi a futár, amelyet következő munkanap szállítanak ki. Előnye, hogy rugalmas, azaz nem dobják vissza a dobozt probléma esetén, hanem próbálnak kapcsolatba lépni a címzettel, továbbá kevésbé sérülékeny a feladott áru, és magasabb érték esetén is szállítanak. Hátránya, hogy ott kell lenni a megadott címen munkaidőben, hogy át tudják venni a csomagot.

Néhány jellemző eset a futárszolgálat becsült díjaira:

- előreutalással 10.000 forint értékig:                  1.400 Ft + 27% áfa.

- előreutalással 100.000 forint értékig:                1.960 Ft + 27% áfa

- utánvéttel 10.000 forintig:                                 1.700 Ft + 27% áfa.

- utánvéttel 30.000 forintig:                                 1.900 Ft + 27% áfa.

- utánvéttel 100.000 forintig:                               2.800 Ft + 27% áfa.

Megjegyzések:

- A különböző küldeményeknél feltüntetett érték, az általunk az adott szállításhoz választott biztosítási érték. Ez általában megegyezik a küldeményben szereplő dobozos, CD-s, DVD-s termékek, esetleg könyv, vagy hardver nettó összértékével, azaz a regisztrációs szoftverekre nem számolunk fel értéket.

- A különböző küldeményeknél feltüntetett utánvét általában megegyezik a számla végösszegével. Ennek érdekében a számla már alapértelmezésben tartalmazza a postai költséget.