Szállítási információ

Szállítási információk, határidők, fizetési módok, feltételek

Minden beérkező megrendelést szállítási határidővel, pontos árral, szükség esetén egyéb azonosítókkal (pl. módosult verziószám) 1 munkanapon belül e-mail-en vagy telefonon visszaigazolunk. (Ha ez valamilyen, feltehetően technikai/kommunikációs probléma miatt elmaradna, kérjük, hívjon minket telefonon! A szállítási szerződés a visszaigazolás elfogadásával jön létre.

A legkeresettebb szoftverekből, multimédiás CD-kből jelentős raktárkészlettel rendelkezünk, így ezekből egy-két darabot azonnal tudunk szállítani. A többi szoftver beszerzéséről a lehető legrövidebb időn belül gondoskodunk, ami gyakran csak 1 munkanap, de előfordulhat 3 hét is. Tájékoztató jelleggel árlistánkban megtekinthetők a várható szállítási határidők, amit telefonhívás vagy érdeklődő e-mail küldése esetén pontosítunk.

Általában a termékek legutolsó, Magyarországon hivatalosan forgalmazott változatát szállítjuk. Kérjük, hogy jelezze, ha árlistánkban csak egy korábbi változatot talál valamelyik szoftverből. Mi rövid határidővel megküldjük Önnek az aktuális verzió árait, szállítási feltételeit.

A dobozos termékektől bizonyos mértékben eltér az ún. elektronikus (letölthető) szoftverek forgalmazása. Mivel ezek (ritka kivételtől eltekintve) már az Önök által megadott névre lesznek regisztrálva, így ezeknél általában csak előreutalásos fizetést tudunk elfogadni. Az ilyen termékek előnye, hogy nem számítunk fel szállítási költséget. Természetesen a számla eredeti példányát, és a jogtiszta használatot igazoló nyilatkozatunkat ebben az esetben is megküldjük Önöknek postai úton.

Itt is felhívjuk figyelmüket arra, hogy a névre regisztrált, valamint az Önök által már aktivált szoftverek visszavételére általában még csökkentett áron sincs lehetőség. Mivel ezeknek a termékeknek szinte minden esetben létezik kipróbálható (ún. trial) verziójuk, kérjük, hogy vásárlási szándékuk előtt ezekkel ellenőrizzék, hogy az adott szoftver megfelelően fut-e azon a hardver/szoftver rendszeren, amelyen később használni szándékoznak.

Megrendeléseit elküldheti e-mailben az konczi(kukac)kimsoft.hu e-mail címre is.