Cégünkről

A KimSoft ’99 Kft. szakmai elődjét, a KIM-SOFT Kft.-t még a magyarországi szoftver-kereskedelem hajnalán, 1991-ben alapítottuk családi vállalkozásként. A kezdetben főleg szoftverfejlesztési feladatokat ellátó cég életében egyre nagyobb hangsúllyal jelent meg az ún. dobozos szoftverek forgalmazása, amelyhez nagy lökést adott az a tény, hogy 1993-ban megnyitottuk irodánkat Budapesten.

A rohamos forgalomemelkedés és az új piacok keresése is közrejátszott abban, hogy 1999-ben megalakult a KimSoft '99 Szoftverkereskedelmi Kft, amelybe a korábbi cég 2009-ben beolvadt.

A hagyományos (dobozos) szoftverforgalmazás mellett cégünk életében egyre nagyobb hangsúllyal jelenik meg a több felhasználós vállalati licence eladás, amely az internetes kereskedelem megjelenésével, 1999-től kibővült az ún. shareware programok elektronikus (letölthető) változatának értékesítésével.

Cégünk 2019-ben családunk költözése miatt bezárta a budapesti irodáját. Mivel erre az időre a forgalom több mint 95 %-át a letölthető szoftverek tették ki, az ügyfelek kiszolgálása elektronikus úton zavartalanul folyt tovább.

A teljesség igénye nélkül a következő nagy szoftverházak termékei találhatók meg választékunkban:

- Microsoft (Value Added Reseller)

- Microsoft (OEM System Builder)

- Microsoft (Services (System Integrator/Outsourcer))

- Microsoft Press angol nyelvű könyvek

- Adobe (Adobe Certified Sales Professional, oktatási specializációval)

- Symantec (Symantec Registered Partner)

- Corel(Corel Partner)

- Borland / Embarcadero

Ezeken kívül számos külföldi szoftvergyártó cégnek vagyunk a magyarországi partnerei. Itt említeném az Altova, Ashampoo, Cyberlink, Golden Software, Paragon cégeket, valamint az EViews, FastReport, UlraEdit, Nitro PDF, Uranium Backup gyártóját

Talán ebből is sejthető, hogy szinte minden ismertebb üzleti szoftvert megtalál árlistánkban. Példaként említjük, hogy ha vírusirtót keres, akkor 12 termékcsalád (Avast!, AVG, Avira, CA, ESET (NOD32), F-Secure, Kaspersky, McAfee, Norton (Symantec), Panda, PC Tools, ZoneAlarm) szoftvereit szállítjuk rövid határidővel.

A kilencvenes évek közepétől hazánkban is egyre nagyobb számban jelentek meg multimédiás szofverfejlesztések. Számos ismeretterjesztő, oktató, mese, készségfejlesztő és játék CD látott napvilágot. Cégünk ezek forgalmazásából is tevékenyen kivette részét. A magyar nyelvű kiadványok közül kiemelnénk a Profi-Média Kft. Manó sorozatát és nyelvoktató CD-it, az Arcanum Adatbázis digitalizált könyveit, és a Morphologic Kft. szótárait és helyesírás-ellenőrző programjait.

Árjegyzékünkben elsősorban a kereskedelmi szoftverek windows-os változata található. Természetesen igény esetén a szoftverek egyéb platformra, például Macintosh-ra, készült változatát is tudjuk szállítani, amennyiben ezek léteznek. Utóbbi időben egyre nagyobb számban értékesítünk ún. okostelefonokra, és egyéb mobil eszközökre készült alkalmazásokat is.

Szakkönyvek

A magyar kiadók választékán kívül angol nyelvű Microsoft Press-es könyveket forgalmazunk, ezeket sajnos csak leegyeztetett megrendelésre tudjuk szállítani.

A fentiekből is látható, hogy cégünk meglehetősen széles szoftverválasztékkal áll megrendelőink rendelkezésére. Ha ezek ellenére mégsem találja az Ön által keresett szoftvert az árlistánkban, akkor a termék pontos nevének, és ha lehetséges, a gyártói weblap címének megadásával kérjen tőlünk árajánlatot.

Fontosabb adataink:

Cégnév:KimSoft '99 Szoftverkereskedelmi Kft.

Címünk: 2852 Kecskéd, Kossuth utca 17.

Telefonszámaink: +36-34-656-451

Adószám:11860602-2-11

Cégjegyzékszám: 11-09-027553

Központi e-mail cím: kimsoft@kimsoft.hu

Kereskedelmi munkatársaink:

Koncz Imre ügyvezető igazgató

E-mail: konczi@kimsoft.hu

Köszönettel vesszük új honlapunkkal kapcsolatos észrevételeiket, segítő szándékú javaslataikat!

Jó böngészést kívánunk!