GFI MailEssentials - UnifiedProtection Edition - 1 éves előfizetés (25-49 fiók egységár) (elektr. reg.) tájékoztató ár!

Gyártó: GFI
Kiszerelés: letölthető (elektronikus változat)
Hívjon vagy kérje árajánlatunkat!
GFI MailArchiver

Aki üzemeltetett már Exchange szervert, az tudja hogy a levelek mentése, a régi levelek eredeti állapotban való megőrzése és a visszakereshetőség hónapról hónapra nehezebb. Nem csak a tárkapacitás folyamatos csökkenése jelent gondot, de a rendezés és visszakeresés sebessége is csökken. A legtöbb Exchange-üzemeltető találkozott már azzal a problémával, hogy a levelezőszerver teljesítménye a tárolt levélmennyiség miatt folyamatosan csökken, de az archív leveleket nem törölheti a rendszerből, mert a felhasználók szeretnének hozzáférni akár évekre visszamenőleg is a levelezésükhöz. A megoldást a GFI MailArchiver levelezésarchiváló megoldása jelenti.
A GFI MailArchiver for Exchange lehetővé teszi a külső és belső levelezés Exchange-től független adatbázisba mentését. Bevezetésével a felhasználók egy könnyen kezelhető webes keresőfelületen keresztül érhetik el régebbi levelezéseiket, így az archivált leveleket nem az Exchange szerver tárolja, hanem egy jól indexelt és gyorsan kereshető adatbázis.

Egyszerű integráció Exchange és más levelezőszerverekkel
A GFI MailArchiver felhasználja az Exchange (2000/2003/2007) szerver archiváló funkcióit, de míg a legtöbb hasonló megoldás módosít az Exchange adatbázisában található leveleken és lecseréli azokat a saját adatbázisára mutató linkekre, addig a GFI MailArchiver párhuzamosan működik, letölti a leveleket, a csatolt fájlok tartalmát indexeli és tömöríti, végül archiválja a leveleket saját SQL vagy Firebird adatbázisába, így az Exchange szerveren teljesen felszabadítható a hely. A GFI MailArchiver a párhuzamos működésnek köszönhetően nem csak az Exchange szerverekkel, de minden olyan levelezőszerverrel együttműködik, amely támogatja az IMAP protokollt és az ActiveDirectory-t.

A vállalati levelezés központi archiválása
Legyen szó egy vagy több vállalati levelezőszerverről, a GFI MailArchiver segítségével egy központi levélarchívum építhető fel. A régi levelezés külső adatbázisba archiválása biztosítja, hogy a szerver teljesítménye ne csökkenjen a tárolt levelek mennyisége miatt. Kisebb email forgalmú vállalatok esetében nem szükséges SQL szervert vásárolni, a GFI MailArchiver támogatja az ingyenes Firebird adatbázis kezelőt is.

Helytakarékos tárolás
Az Exchange tárolási módszeréhez képest a GFI MailArchiver menet közben tömöríti ki és be a csatolt állományokat, ami jelentős helymegtakarítással jár, a PST alapú tárolással szemben pedig akár 70-80%-os helymegtakarítás érhető el. További előnye a GFI MailArchivernek, hogy a több címzettnek elküldött levelek csatolmányait csak egy példányban menti el.

Bárhonnan hozzáférhető levelezés
A GFI MailArchiver biztosítja, hogy felhasználók a világ bármely pontjáról hozzáférjenek a leveleikhez, még akkor is, ha azokat a levelezőjükből kitörölték. Az adminisztrátor vagy a felhasználó egyetlen kattintással visszatöltheti a levelet a központi adatbázisból a levelezőprogramba vagy a levelezőszerverre.

Fejlett keresési lehetőségek a csatolmányokban is
A központi adatbázisban tárolt levelek gyorsabban és egyszerűbben kereshetőek, mert a GFI MailArchiver nem csak a levelek szövegét, de a csatolmányok (Office dokumentumok, PDF, ZIP, stb.) tartalmát is tárolja. A keresési feltételek elmenthetőek, és a későbbiekben bármikor újra előhívhatóak és lefuttathatóak.