SUSE Linux Enterprise Server X86 / X86-64 (1-2 CPU Sockets, unlimited Virtual Machines) 1 éves Std. előfizetés

Gyártó: Novell
Kiszerelés: letölthető (elektronikus változat)
Hívjon vagy kérje árajánlatunkat!
SUSE Linux Enterprise Server 12

A Novell cég SUSE Linux szerver platformja.

Újdonságok a 12-es változatban:

- Szilárd alapot kínál:
Kiemelkedő RAS (Reliability, Availability, Serviceability - Megbízhatóság, Rendelkezésre állás, Szervizelhetőség) képességei révén segít megelőzni a hardveres leállásokat. Továbbá támogatja a legfontosabb rendszereket és hardvereket, köztük az x86_64, IBM Power Systems és IBM System z megoldásokat. A SUSE vállalati szerverplatformja tesztelt és minősített ezeken a platformokon, és hamarosan elkészülnek a legújabb kiadás tanúsítványai is.

- Maximalizálja a rendelkezésre állást:
A SUSE Linux Enterprise High Availability Extension segít fenntartani az üzletmenet folytonosságát, védi az adatok integritását és csökkenti a szolgáltatások nem tervezett állásidejét. A Geo Clustering for SUSE Linux Enterprise High Availability Extension pedig távolságtól függetlenül magas rendelkezésre állású fürtözést tesz lehetővé a szervezetek adatközpontjai között, így a szolgáltatások elérhetősége fizikai és virtuális, illetve helyi és globális szinten is javul. A SUSE Linux Enterprise Server 12 termékben megjelent kGraft technológiának köszönhetően pedig működés közben, a rendszerek leállítása és újraindítása nélkül telepíthetők a kernelfrissítések és más hibajavítások.

- Segíti az emberi hibák kiküszöbölését:
Váratlan probléma esetén a System Rollback funkció révén a rendszer egyszerűen visszaállítható azon korábbi állapotába, amikor még bizonyosan jól működött. Szintén a hibák megelőzését szolgálja a megújult YaST rendszerfelügyeleti eszköz, a hálózatok konfigurálását megkönnyítő Wicked program, valamint a SUSE Linux Enterprise Server 12-be most bekerült rendszerképkezelő szolgáltatás, a KIWI.

A SUSE Linux Enterprise Server 12 rendszerrel együtt elérhetővé vált a SUSE Linux Enterprise Virtual Machine Driver Pack legújabb kiadása, amely a Windows virtuális gépek teljesítményét javítja a Linux hostokon, és most már a Windows Server 2012 R2 és Windows 8.1 kiadásokat is támogatja. Friss változat jelent meg a SUSE Linux Enterprise Desktop termékből is, amely magában foglal minden szükséges funkciót a hatékony irodai munkához. A termékcsalád új elemének számító SUSE Linux Enterprise Workstation Extension pedig azt teszi lehetővé, hogy a szervezetek teljes értékű fejlesztői vagy rendszergazdai munkaállomásként használják a SUSE Linux Enterprise Server rendszereket.

forrás: novell.hu